Naar overzicht

Samen bouwen Meerdel

Elsloo

Aantal woningen: 5 huurwoningen, 10 koopwoningen

Over dit project

Meerdel is mooi gelegen in het groen in Elsloo. Hier is nog een laatste stuk bouwgrond over. De gemeente heeft in samenwerking met Zaam Wonen besloten om de invulling daarvan over te laten aan de toekomstige bewoners.
Stel je voor dat je helemaal zelf kunt bepalen hoe je woont. Je ontwerpt je nieuwe woning van binnen en van buiten en je kiest zelf of je gaat kopen of toch liever huurt. Met prijzen vanaf € 180.000 of € 737,14 (prijspeil 2020) per maand komt deze droom zelfs voor starters binnen handbereik. En het wordt nog mooier. Samen met je toekomstige buren richt je ook je woonomgeving zelf in. Waar komen de huizen, de weg, de parkeerplaatsen en het parkje voor de toekomstige buurtbarbecue? In Meerdel in Elsloo gaat binnenkort een uniek avontuur van start. Meer informatie over dit project vind je ook op de website van de gemeente Stein.


 

Reservelijst

Op dit moment zijn er geen woningen meer beschikbaar. Maar je kunt je wel nog aanmelden voor de reservelijst Heb je interesse? Dit is hoe het werkt:
Huurwoning:
• Neem contact met ons op als je meer informatie over een huurwoning wilt.

Koopwoning:
• Voor een koopwoning download je hier het inschrijfformulier. Je inschrijvingsformulier kun je mailen naar info.meerdelgmailcom.
• Om er zeker van te zijn dat je serieus geïnteresseerd bent, wordt er inschrijfgeld gevraagd. Dit gaat om een bedrag van €100,-. Het bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL22 RABO 0347 6342 73 ten name van CPO Meerdel met de vermelding “Interesse CPO Meerdel & Achternaam”. Wanneer er geen plek meer vrij komt en je dus niet in aanmerking komt voor deelname, krijg je het inschrijfgeld terug.

Laatste nieuws

De vereniging CPO Meerdel heeft onlangs overeenstemming bereikt met RUUM_Te Architecten uit Urmond. Dit architectenbureau gaat nu samen met de toekomstige bewoners aan de slag met het structuurontwerp van de verkaveling. Zodra er meer nieuws is over het onderzoek naar de mogelijke verkavelingen, zullen deze met betrokkenen worden gecommuniceerd.

 

 


Algemeen

 • Plaats Elsloo

Kenmerken

 • Aantal woningen 5 huurwoningen, 10 koopwoningen

Planning

 • Start bouw 2020
 • Datum van oplevering 2021
 • Locatie op kaart

   
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden