Terug naar overzicht

Samen bouwen Meerdel

Elsloo

Aantal woningen: 5 huurwoningen, 10 koopwoningen

Over dit project

 

Het plangebied Meerdel is mooi gelegen in het groen aan de Ur in Elsloo. Hier is nog een laatste stuk bouwgrond over. De gemeente heeft in samenwerking met Zaam Wonen besloten om de invulling daarvan over te laten aan de toekomstige bewoners.De toekomstige bewoners kunnen zelf bepalen hoe ze willen wonen. Ze ontwerpen hun nieuwe woning van binnen en van buiten en kiezen zelf of ze gaan kopen of toch liever huren. Met prijzen vanaf € 210.000 voor een koopwoning of € 737,14 (prijspeil 2020) per maand voor een huurwoning komt deze droom zelfs voor starters binnen handbereik. Ook kunnen de toekomstige bewoners samen de eigen woonomgeving inrichten. Waar komen de huizen, de weg, de parkeerplaatsen en het parkje voor de toekomstige buurtbarbecue? In Meerdel in Elsloo is een uniek project van start gegaan.  Meer informatie over dit project vind je ook op de website van de gemeente Stein.


 

Laatste nieuws

Kijk voor het meest actuele nieuws op de website van de CPO-vereniging. Bekijk hier de presentatie van het stedenbouwkundig plan en de bestemmingsplanwijziging: 

Reservelijst

Op dit moment zijn er geen woningen meer beschikbaar. Maar je kunt je wel nog aanmelden voor de reservelijst Heb je interesse? Dit is hoe het werkt:
Huurwoning:
• Neem contact met ons op als je meer informatie over een huurwoning wilt.

Koopwoning:
• Voor een koopwoning download je hier het inschrijfformulier. Je inschrijvingsformulier kun je mailen naar bestuur@cpomeerdel.nl.
• Om er zeker van te zijn dat je serieus geïnteresseerd bent, wordt er inschrijfgeld gevraagd. Dit gaat om een bedrag van €100,-. Het bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL22 RABO 0347 6342 73 ten name van CPO Meerdel met de vermelding “Interesse CPO Meerdel & Achternaam”. Wanneer er geen plek meer vrij komt en je dus niet in aanmerking komt voor deelname, krijg je het inschrijfgeld terug.

 

 


Algemeen

  • Plaats Elsloo

Kenmerken

  • Aantal woningen 5 huurwoningen, 10 koopwoningen

Planning

  • Start bouw 2020
  • Datum van oplevering 2021
  • Locatie op kaart