Binnenrenovatie

Uw woning is uw huis en thuis. Is uw keuken, badkamer of toilet aan vervanging toe? Of doet u graag aanpassingen naar uw eigen smaak? U kiest zelf wanneer u deze wilt laten vernieuwen. Ook bepaalt u bij deze 'binnenrenovatie' zelf hoe uw keuken, badkamer of toilet eruit komt te zien. Uw wensen staan voorop. Onderhoud en vervanging in uw woning doen we dus voortaan op uw verzoek! Dit noemen we ‘vraaggestuurd binnenonderhoud'.

Aan vervanging toe

Een keuken, badkamer en toilet gaan een bepaald aantal jaren mee. Dat aantal jaren heet de afschrijvingstermijn. Als deze termijn is bereikt, dan vervangen wij uw keuken, badkamer of toilet gratis voor u. Maar u kunt ze ook eerder laten vernieuwen, als u dat wilt. Dan betaalt u hiervoor een eigen bijdrage, de restwaarde. Over de kosten maken we samen met u goede afspraken.

Kiezen naar wens

We horen vaak dat huurders liever meer willen dan een standaardkeuken. Daarvoor bieden we enkele gratis opties. Binnen onze keuzemogelijkheden kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een keukenkastje met een andere kleur of een andere handgreep. Ook kiest u zelf welke tegel er in uw keuken, badkamer of toilet komt.

Kiezen voor extra’s

Er bestaan ook aanvullende mogelijkheden, zoals een verlengd aanrechtblad en extra keukenkastjes. Ook apparatuur in de keuken is een wens die u met de aannemer kunt bespreken. De meerkosten betaalt u zelf aan de aannemer.

Meer weten?

Bekijk de folder of vraag je binnenrenovatie aan via onderstaand formulier.

Volgorde uitvoeren binnenrenovaties

De technische kwaliteit bepaalt de uitvoeringsvolgorde van de binnenrenovatie. Vervolgens worden de binnenrenovaties op datum binnenkomst behandeld. Per jaar is er een vast budget beschikbaar. Binnenrenovaties die hierdoor niet meer aan de beurt zijn in dat betreffende jaar worden automatisch doorgeschoven naar het daaropvolgende jaar.

Ik wil graag deze onderdelen in mijn huis opknappen of vervangen:*
 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden