Samen verantwoordelijk

Voor de kwaliteit van onze woningen en de woonomgeving delen we onze verantwoordelijkheid met de huurders. Wij onderhouden uw woning. In sommige gevallen is het zo dat ook u als huurder onderhoudsplichtig bent. In het Onderhouds ABC ziet u snel wie verantwoordelijk is voor het onderhoud en welke spelregels gelden.

Onderhoud buitenkant

Zaam Wonen onderhoudt de buitenkant van uw woning. Dat is één van de voordelen van huren. Schilderen, houtrot herstellen, nieuwe dakbedekking aanbrengen: het wordt allemaal voor u gedaan. Op basis van uw signalen en op basis van inspecties die wij zelf houden, bepalen we ieder jaar welke woningen een opknapbeurt nodig hebben.

Onderhoud binnenkant 

Het dagelijks onderhoud en het schoonhouden van de woning is uw verantwoordelijkheid. Als u deelneemt aan het service abonnement huurdersonderhoud nemen wij u bijna al het onderhoud uit handen. Let op: veranderingen aan de woning die door u zelf zijn aangebracht, worden niet door Zaam Wonen onderhouden.

Samen met u houden wij uw woning in prima staat. U draagt zelf bij aan uw eigen woongenot door de woning schoon te houden en door defecten zo snel mogelijk te melden. Bij acute schade, zoals een gesprongen waterleiding of een ander dringend mankement, zijn we 24 uur per dag, ook in het weekend, te bereiken via (046) 420 35 35.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden