Vraaggestuurd binnenonderhoud (VGBO)

Uw woning is uw huis en thuis. Om uw woning in topconditie te houden, is regelmatig onderhoud en vervanging van voorzieningen belangrijk. U weet als geen ander wat er in uw huis nodig is. Onderhoud en vervanging in uw woning doen we voortaan op uw verzoek! We laten ons leiden door uw verzoek. Dit noemen we ‘vraaggestuurd binnenonderhoud’.

Voorwaarden en aanvragen

Wilt u uw keukenblok laten vervangen? Of het sanitair in de badkamer of het toilet? Of uw cv-ketel? Dan kan dat onder bepaalde voorwaarden:

  • Eén van de voorwaarden is dat het te vervangen onderdeel in ieder geval de afschrijvingstermijn heeft bereikt die wij hiervoor hebben vastgesteld. Voortijdige vervanging van het keukenblok, badkamer- of toiletsanitair (eventueel met tegelwerk) of de verwarmingsketel (maximaal vijf jaren vóór het verstrijken van de afschrijvingstermijn) is mogelijk. In dat geval zijn we echter wel genoodzaakt u de resterende afschrijvingskosten in rekening te brengen. Deze kosten worden berekend aan de hand van de huidige aanschafprijs en moeten vooraf in één keer betaald worden aan Zaam Wonen.
  • Een andere voorwaarde is dat bij vervanging de standaardkwaliteit geldt van Zaam Wonen. Op uw verzoek kan er gekozen worden voor een andere kwaliteit of kunnen extra’s worden toegevoegd. De meerkosten hiervan komen echter voor uw eigen rekening.

Meer weten? Bekijk de VGBO-folder en/of dien een VGBO-aanvraag in via onderstaand formulier.

Ik wil graag deze onderdelen in mijn huis opknappen of vervangen:*
 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden