Nieuwsbericht

Afrekening servicekosten vanaf dit jaar via Postex

Publicatiedatum: 17-06-2021

Deze week hebben wij de afrekening servicekosten over 2020 per mail (en per post) verstuurd via Postex. Enkele huurders hebben laten weten dat zij ongerust zijn of deze mail wel betrouwbaar is. Wij willen alle huurders op het hart drukken dat deze mail veilig en betrouwbaar is. 

 

 

Zaam Wonen werkt al enkele jaren met Postex

Wij zijn continu op zoek naar mogelijkheden om de service naar onze huurders te verbeteren en tegelijkertijd kosten te besparen. Hierbij speelt uiteraard ook het milieu een rol en willen wij graag maatschappelijk verantwoord handelen. We versturen al enkele jaren de huurnota's via het bedrijf Postex, een dienstverlener die zorgt voor het afdrukken, inpakken en verzenden van post. Huurders bepalen zelf of ze de post via de brievenbus of via mail willen ontvangen.

Vanaf dit jaar versturen we ook de afrekening servicekosten via Postex

Voortaan ontvangen onze huurders ieder jaar van ons de afrekening servicekosten via Postex. Deze post ziet er anders uit dan men van ons gewend is. Moet een huurder bijbetalen voor de servicekosten? Dan kan dit vanaf nu makkelijk, veilig en rechtstreeks via de mail van Postex.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de afrekening servicekosten en Postex? Neem dan contact met ons op. 

Deel deze pagina