Nieuwsbericht

Bewonersblad winter

Publicatiedatum: 24-12-2020

 

Lees hier ons nieuwe bewonersblad

Mogen wij aan u voorstellen ... onze collega Yvonne Vullers (medewerker huuradministratie en incasso)

U kent haar mogelijk al uit haar detacheringsperiode bij ons, maar sinds 1 april hoort ze er toch echt helemaal officieel bij.

Aandacht voor Nieuwdorp

Ondanks de 1,5 meter afstand zijn we toch een heel stuk nader tot elkaar gekomen tijdens de eerste bijeenkomst van de klankbordgroep ‘Samen werken aan Mijn Nieuwdorp’. Het was een geslaagde avond waar huurders, eigenaren, een aantal leden van de Huurders Belangen Vereniging en de gemeente Stein alle aandacht hadden voor mooie ontwikkelingen in Nieuwdorp.

Waterklaar

Klimaatverandering zorgt voor steeds meer uitersten. Als het regent kan het er soms heftig aan toe gaan. Maar ook lange periodes van droogte en hitte komen vaker voor. De gemeente neemt al maatregelen om droogte en wateroverlast in de omgeving te voorkomen. Maar de overheid kan het niet alleen. Daarom is ook uw hulp nodig, elke druppel telt.

Een zonnig aanbod

In de straten Dirgelen en Pastoor van Heldenplein (Stein) hebben we bij 34 woningen zonnepanelen aangeboden. 22 huishoudens zijn op dit aanbod ingegaan. Dit jaar hebben wij in totaal ongeveer 800 zonnepanelen geplaatst. Dit is gunstig voor het milieu én de portemonnee van onze huurders.

Probeer het eens!

Bijna 20% van onze huurders gebruikt onze Woco-APP. Werkt u al met ons huurdersportaal ‘Mijn Zaam Wonen’ of de Woco-APP? Het is niet moeilijk en u kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week, uw huurzaken regelen. Denk aan betalen via iDeal, een rekeningnummer wijzigen of een automatische incasso aanvragen. Het kan allemaal. U kunt op ieder gewenst moment online een vraag stellen, een reparatie melden of een foto bij uw reparatieverzoek toevoegen. Dat scheelt u veel typewerk. Download de app op uw mobiele telefoon of tablet!

Namens alle medewerkers wensen wij u fijne feestdagen en een gezond 2021!

 

Deel deze pagina