Nieuwsbericht

Bewonersblad winter 2021

Publicatiedatum: 20-12-2021

 

Lees hier ons nieuwe bewonersblad

Mogen wij aan u voorstellen ... onze collega Maurice Deckers (medewerker leefbaarheid)

U kent hem mogelijk al doordat hij jaren als voorman heeft gewerkt bij Smeets Vastgoedservice’. Zijn kennis, ervaring en sociale aard maken Maurice de ideale medewerker leefbaarheid. “Iedereen is bij me welkom met vragen of problemen op het gebied van leefbaarheid. Ik maak geen onderscheid en denk in oplossingen. Dus kom maar op!”

Luisterpanel, doet u mee?

Altijd al eens heel open willen vertellen waar en hoe wij ons werk beter kunnen of moeten doen? Dit is uw kans. Begin 2022 organiseren wij een luisterpanel waarin u aan het woord bent!

Wie kunt u verwachten

Ook de komende jaren blijven wij samenwerken met onze ketenpartners Maasveste Berben Bouw en Smeets Vastgoedservice. Samen zetten wij ons in voor tevreden huurders! Uw vaste medewerker bij Smeets Vastgoedservice is Danny Ramaekers, bij Maasveste blijft dit Ruud Mingers.

Aedes benchmark scores

Graag delen we onze scores klanttevredenheid vanuit de Aedes Benchmark met u. Met onze scores voor nieuwe huurders (8,5), huurders met reparatieverzoeken (7,8) en vertrokken huurders (7,8) scoren we goed boven het gemiddelde.

Rookmelders vanaf 1 juli 2022 verplicht

Prettig wonen kan alleen als u ook veilig woont. Vanaf 1 juli 2022 is minimaal één goedwerkende veilige rookmelder per verdieping in huurwoningen verplicht. Wij gaan hier kosteloos voor zorgen, in al onze huurwoningen. Firma Willems BV zal in ruim 2700 woningen één of meer rookmelders plaatsen.

Nog even geduld…

Samen met de gemeente Stein en de klankbordgroep ‘Samen werken aan Mijn Nieuwdorp’ hebben we het afgelopen jaar hard gewerkt aan een plan voor de wijk. Een plan dat ervoor zorgt dat inwoners niet alleen nu, maar ook in de toekomst plezierig in Nieuwdorp kunnen wonen. Wilt u meer weten over het voorlopig plan? Kijk dan op www.zaam-wonen.nl/nieuwdorp

Namens alle medewerkers wensen wij u fijne feestdagen en een gezond 2022!

 

 

Deel deze pagina