Nieuwsbericht

Jaarverslag 2017 Maaskant Wonen en Woningbeheer Born Grevenbicht

Publicatiedatum: 10-07-2018

Met veel plezier bieden wij u het jaarverslag 2017 van Maaskant Wonen en het Woningbeheer Born-Grevenbicht aan. Met dit verslag verantwoorden wij ons over de inzet en prestaties die wij hebben geleverd.

                       

2017 was een bijzonder jaar! Maaskant Wonen en Woningbeheer Born-Grevenbicht hebben zich los van elkaar volledig ingezet voor betaalbare en kwalitatief goede woningen in een prettige woon- leefomgeving. We werkten nauw samen met de gemeenten Stein en Sittard-Geleen en de huurdersbelangenvereniging Maaskant en WBG. Wij danken hun dan ook voor de inzet en prettige samenwerking het afgelopen jaar.

 

Daarnaast stond 2017 in het teken van de voorbereiding van de fusie tot Zaam Wonen. Met deze stap verminderen we onze kwetsbaarheid en kunnen we onze slagkracht te vergroten. In verband met de noodzakelijke aanpassing van het kantoorpand in Stein verhuisden we per 1 oktober naar Born. In deze spannende en intensieve periode is nieuw beleid voor Zaam Wonen bepaald en is er een nieuwe organisatie gevormd. We zijn overgestapt op Thuis in Limburg en hebben een nieuwe website gelanceerd. Alles vanuit het oogpunt om de klant zo goed mogelijk te bedienen. De verhuizing naar het verbouwde kantoor in Stein is op 20 juli. Hiermee breekt een nieuwe periode aan waarin we samen onder één dak werken aan de toekomst van onze huurders en medewerkers.

 

Deel deze pagina