Nieuwsbericht

Nieuw contract buitenschilderwerk in Elsloo, Stein, Catsop en Meers.

Publicatiedatum: 23-05-2019

 

Afgelopen dinsdag is samen met Jac Ruyters Schildersbedrijf, CAMP Schilderwerken en Schildersbedrijf Leo Meures en schildersbedrijf een onderhoudscontract ondertekend. Zij zorgen de komende zes jaar voor het buitenschilderwerk bij ongeveer 1.600 woningen in Stein, Elsloo, Catsop en Meers. De investering voor het schilderwerk gedurende deze periode is € 2,2 miljoen euro.

In de afgelopen maanden hebben wij onderzocht welke drie schildersbedrijven het beste bij ons passen om het buitenschilderwerk van onze huurwoningen te verzorgen. Natuurlijk is hierbij gekeken naar de kosten en het kwaliteit van hun werk. Voor ons is het ook erg belangrijk dat onze huurders tevreden zijn. Zowel over de kwaliteit van het werk als de manier waarop het schilderwerk plaatsvindt. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig informeren van onze huurders als er bij hun woning of complex wordt geschilderd.

Wij zien in schildersbedrijf Jac Ruyters, schildersbedrijf Leo Meures en schildersbedrijf CAMP geschikte partners om het schilderwerk uit te voeren. Wij wensen hen dan ook veel succes!

 

 

 

Deel deze pagina