Nieuwsbericht

Nog even geduld voor de bewoners in Nieuwdorp

Publicatiedatum: 02-12-2021

Samen met de gemeente Stein en de klankbordgroep ‘Samen werken aan Mijn Nieuwdorp’ hebben we het afgelopen jaar hard gewerkt aan een plan voor de wijk. Een plan dat ervoor zorgt dat inwoners niet alleen nu, maar ook in de toekomst plezierig in Nieuwdorp kunnen wonen. We hoopten dit in december op de wijkmarkt in het Buurtcentrum aan de bewoners te presenteren. Helaas is deze wijkmarkt uitgesteld.

 

Niet alleen gaven de coronamaatregelen hier aanleiding toe, ook wordt nog met de gemeente gekeken hoe de woonomgeving hierop wordt aangepast. Het geduld van de bewoners wordt dus nog even op de proef gesteld. We verwachten dat we in januari klaar zijn, zodat we in februari een plan kunnen presenteren die aansluit bij de wensen van alle betrokken partijen.

De werkzaamheden aan de ‘proefwoningen’ in de Crostolostraat (die als voorbeeld dienen voor andere woningen in de wijk) hebben ook vertraging opgelopen. Voordat we hier aan de slag gaan moeten er voorzieningen getroffen worden voor de huismussen die onder het dak hun nestjes hebben. We verwachten dat we in juni kunnen starten met de werkzaamheden. Bewoners zijn inmiddels op de hoogte.

Meer weten?

Lees hier meer de wijkaanpak Nieuwdorp, of stel je vraag via nieuwdorpzaam-wonennl

 

 

Deel deze pagina