Nieuwsbericht

Ons derde bewonersblad!

Publicatiedatum: 17-12-2018

Voor u ziet u ons derde bewonersblad. Graag houden we u op de hoogte met nieuwtjes en ontwikkelingen, die voor u als huurder bij Zaam Wonen interessant kunnen zijn.

Sociaal en zakelijk

Het einde van het jaar is weer in zicht en daarmee zit het eerste jaar van Zaam Wonen er ook bijna op. Het was een jaar van veranderingen en vernieuwing, voor de medewerkers én voor u, onze huurders. Namens alle medewerkers wenst de heer Smitsmans u en uw naasten plezierige feestdagen en een voorspoedig 2019!

Bent u tevreden over ons?

Deze vraag stellen wij regelmatig aan onze huurders. We willen weten of we het in uw ogen goed doen, waar we kunnen leren en verbeteren. Zodat we u nog beter kunnen helpen. Voor ons geldt een 8,0 als minimum voor de algemene tevredenheid. Dit hebben we dit jaar bijna bereikt, we komen uit op een 7,9. Wij blijven ons inzetten om onze dienstverlening te verbeteren!

Wat gaat u doen, met het extra geld?

In 2019 zijn ongeveer 80 woningen in Elsloo, Stein en Born aan de beurt voor energetische maatregelen. In dit project worden woningen onder andere voorzien van spouwisolatie, dak- of zolderisolatie, HR++ glas, mechanische ventilatie en nieuwe voordeuren. Bij een aantal woningen bieden we de mogelijkheid om zonnepanelen op het dak te laten installeren. Dit zorgt namelijk voor een lagere energierekening, waardoor uw woonlasten verlagen en u dus geld overhoudt.

Hoe kunt u binnenkort betalen?

Vanaf 1 juli 2019 kunt u de huur niet meer contant betalen. Voor uw veiligheid en die van onze medewerkers hebben we hiervoor gekozen. Lees in het blad welke mogelijkheden er zijn en welke betaalmethode het best bij u past?

Kantoor Born gaat dicht

Huurders konden het afgelopen half jaar iedere dinsdag en donderdag tijdens spreekuren in onze woonwinkel in Born binnenlopen voor advies. We zien dat hier maar weinig gebruik van is gemaakt. Daarom hebben we met de HBV WBG afgesproken dat het kantoor aan de Parkweg 3 in Born sluit vanaf 1 januari 2019. Lees in het blad hoe wij met u in contact blijven.

Wij komen op de koffie

Wij vinden het belangrijk om met u in contact te blijven. Komend jaar gaan wij in alle wijken langs. Hoe we dit precies gaan doen, dat hoort u volgend jaar!

Bedankt

Het was even wennen aan de stilte in ons kantoor na twee dagen open huis. Ons open huis werd een ‘vol huis’. Het was hartverwarmend om te zien dat u met zovelen bent gekomen.

Tussen Kerst en Nieuwjaar zijn we gesloten

In verband met Kerst en Nieuwjaar is ons kantoor gesloten vanaf maandag 24 december t/m dinsdag 1 januari 2019. Uiteraard kunt u bij noodgevallen of dringende reparaties bellen naar (046) 420 35 35. Onze partners helpen u dan graag verder.

Deel deze pagina