Nieuwsbericht

Ons eerste bewonersblad!

Publicatiedatum: 19-04-2018

Voor u ziet u ons nieuwe bewonersblad. Graag houden we u op de hoogte met nieuwtjes en ontwikkelingen, die voor u als huurder bij Zaam Wonen interessant kunnen zijn.

Lees in het bewonersblad over de werkzaamheden in de Van der Marckstraat in Stein. Na een periode van klusgeluiden en noeste arbeid kunnen de bewoners en buurtgenoten van Nieuwsdorp genieten van een prachtig resultaat. Ondertussen wachten wij nog op ons nieuwe ‘thuis’ aan de Drossaert Jonker van Kesselstraat 8 in Stein. Het kantoor wordt momenteel verbouwd. In het blad staat een impressie van hoe het kantoor komt uit te zien.

De HBV’s blijven zoeken naar bestuursleden. Is dit iets voor u? Neem dan contact met hen op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn er voor u, dat is ons werk. En we doen dat werk iedere dag met gedrevenheid en zorg. Maar doen wij dit wel goed? Wij vragen u om mee te werken aan de vragenlijsten die u mogelijk van het KWH/Desan ontvangt. Tip: u kunt iedere maand een leuke cadeaubon winnen!

Als laatste informeren we u over Thuis in Limburg. Op het platform vindt u het woningaanbod van 13 woningcorporaties in heel Limburg, waaronder onze vrijgekomen woningen. Kijk snel als u zich nog niet heeft ingeschreven!

Wij wensen u heel veel leesplezier bij deze eerste editie.

p.s. alle bewonersbladen worden uiteraard gedrukt op duurzaam papier.

Deel deze pagina