Nieuwsbericht

Ons tweede bewonersblad!

Publicatiedatum: 07-09-2018

Voor u ziet u ons tweede bewonersblad. Graag houden we u op de hoogte met nieuwtjes en ontwikkelingen, die voor u als huurder bij Zaam Wonen interessant kunnen zijn.

Open huis! komt u ook?

Lees in het openingswoord hoe Karel Smitsmans (directeur Zaam Wonen) de intrek in het vernieuwde kantoor in Stein heeft ervaren. Na de fusie afgelopen 1 januari, zitten we nu met alle medewerkers in één kantoor bij elkaar. Dat voelt goed en dat willen we graag samen vieren. Op 26 en 27 september houden wij open huis. Huurders verwelkomen wij op woensdag 26 september en onze relaties op donderdag 27 september.

Burenoverlast

In het blad informeren we over hoe om te gaan met burenoverlast. Wat kunnen huurders zelf doen en wat mogen ze van ons verwachten. Hierbij geven we tips voor een goed gesprek.

Het kan altijd beter

Met trots kunnen wij vertellen dat het keurmerk KWH-huurlabel nu ook aan Zaam Wonen is toegekend. Hier stoppen we natuurlijk niet, want het kan altijd beter. We nodigen huurders uit om mee te werken aan de enquêtes.

Duurzaam Wonen

‘Duurzaam wonen’, dat is ons motto om samen met onze huurders de komende jaren te werken aan meer woon- en leefcomfort, minder energieverbruik en een schoner milieu. Dit doen we door ongeveer 450 woningen energetisch en bouwkundig te verbeteren.

Uw privacy nemen wij zeer serieus

We informeren onze huurders nogmaals over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei is ingegaan. Deze stelt strengen eisen aan de wijze waarop wij omgaan met persoonsgegevens. Om hieraan te voldoen hebben wij ons privacybeleid en de privacyverklaring nog eens kritisch bekeken.

Bedankt!

Als laatste informeren we u over praktische zaken rondom de verhuizing en de feestelijke opening. We spreken naar de huurders onze dank uit voor de manier waarop ze zijn omgegaan met de veranderingen in de afgelopen periode.

 

Wij wensen u heel veel leesplezier bij deze tweede editie van ons bewonersblad.

 

p.s. alle bewonersbladen worden uiteraard gedrukt op duurzaam papier.

Deel deze pagina