Nieuwsbericht

Ons vierde bewonersblad - Toekomstplannen

Publicatiedatum: 26-03-2019

 

Toekomstplannen
Lente! De deuren kunnen weer open, jassen kunnen uit. Lekker naar buiten! Een goede tijd om op te ruimen, te genieten en met nieuwe plannen aan de slag te gaan. Zaam Wonen heeft het afgelopen jaar gewerkt aan een nieuw ondernemingsplan voor de komende jaren. Met stip staat bovenaan de tevredenheid van onze huurders. Dat is op zich niks nieuws, want daar werken we al jaren hard aan. De manier waarop we dit doen, verandert wel. We gaan onze huurders vaker bezoeken. Dit doen we in alle kerkdorpen en wijken in ons werkgebied. Daarnaast blijven we investeren in besparen. Meer informatie over hoe we dit willen doen, leest u in het bewonersblad.

Vanaf 1 juli kan niet meer contant betaald worden
Voor de veiligheid van huurders en die van onze medewerkers is hiervoor gekozen. Lees wat de voordelen zijn van automatisch betalen.

Wij hebben veel trouwe huurders!
De huurders die in 2019 vijftig jaar of langer bij ons  (en voorheen Maaskant Wonen of WBG) huren, willen graag in het zonnetje zetten tijden een gezellige bijeenkomst later dit jaar.

'Op de koffie in het Puthöfke'
Ons eerste koffiebezoek vond plaats in de gemeenschappelijke ruimte van het Puthöfke in Born. Onder het genot van koffie en heerlijke vlaai, hebben wij nader kennisgemaakt met de huurders uit diverse omliggende seniorencomplexen. We zijn die dag allemaal iets wijzer geworden.

Geen servicekosten door zonnepanelen
In 2018 hebben wij zo'n 400 zonnepanelen aangebracht. Dit heeft ongeveer € 180.000,- gekost. We verlagen zo de woonlasten, zorgen voor duurzamere wooncomplexen en ontlasten het milieu.

Buurtbemiddeling helpt om in gesprek te komen
Goed contact met de buren is voor veel mensen belangrijk. Meestal gaat dat prima, maar soms is het naast elkaar wonen lastig. Komt u er niet uit met de buren? Buurtbemiddeling kan de helpende hand bieden.

Ontwerp jouw droomhuis
In Meerdel in Elsloo gaat binnenkort een uniek avontuur van start. Stel voor dat je zelf kunt bepalen hoe je woont. Je ontwerpt  zelf je nieuwe huur- of koopwoning van binnen en buiten. Met prijzen vanaf € 180.000,- of € 720,- per mand komt deze droom zelfs voor starters binnen handbereik. Iets voor jou? Kijk dan op www.gemeentestein.nl/samenbouwen

Lees ons bewonersblad voor meer informatie!

Deel deze pagina