Nieuwsbericht

Ons zesde bewonersblad - persoonlijk en ontmoeten

Publicatiedatum: 16-12-2019

Lees hier ons zesde bewonersblad

Mogen wij aan u voorstellen ... onze collega Marlies Zimmermann

“Oh hallo, ik verwachtte een man… en een ouder iemand!” Deze begroeting is Marlies Zimmermann niet vreemd. Regelmatig hoort ze dit zodra de deur bij een bewoner opent. Ze is het inmiddels wel gewend. Doorgaans zijn opzichters geen vrouw en niet begin dertig. Maar vergis u niet. U bent in meer dan bekwame handen bij onze opzichter Marlies.                           

Wij willen het weten!

KWH onderzoekt jaarlijks hoe tevreden u bent over ons werk. De cijfers krijgen we door de enquêtes die u gedurende het jaar invult. Wij zijn erg blij dat onze huurders hier de moeite voor nemen. Met een 8,2 voor nieuwe huurders, een 7,6 voor huurders met een reparatieverzoek en een 7,7 voor vertrokken huurders scoren we op of boven het gemiddelde in onze sector. Mooie cijfers, maar samen met onze huurders gaan we voor een hoger resultaat!

Hulp bij administratie of toch liever een kop koffie?

Humanitas en Stichting HIP bieden een platform voor ondersteuning bij dagelijkse taken. Ook kunt u zich hier aanmelden als vrijwilliger.

Die houden we erin

Afgelopen jaar verlieten we ons vertrouwde kantoor en gingen de wijken in. Op de koffie! Een stukje vlaai, een kop koffie en een goed gesprek waren de ingrediënten voor zes geslaagde wijkbezoeken. 

Wijzigingen in ons urgentiebeleid

We kwamen tot de ontdekking dat ons urgentiebeleid afweek van dat van andere woningcorporaties. We hebben ons beleid aangepast, waardoor we vanaf nu onderscheid maken in twee soorten urgenties, plus de mogelijkheid tot begeleid wonen via Housing. 

Via welke optie bereikt u wie?

In een vorige editie hebben we u verteld over het huurdersportaal en de WocoAPP. Twee manieren om u digitaal te helpen. Veel huurders willen ons echter graag bellen en dat kan natuurlijk ook. We leggen nogmaals ons keuzemenu uit.

Ons kantoor is gesloten van woensdag 25 december tot en met woensdag 1 januari

Telefonisch zijn we op 24 december te bereiken tot 15.00 uur.

Namens alle medewerkers wensen wij u fijne feestdagen en een gezond 2020!

 

 

 

 

Deel deze pagina