Nieuwsbericht

Post van Zaam Wonen steeds meer digitaal

Publicatiedatum: 23-03-2022

Zaam Wonen streeft ernaar om steeds meer post digitaal te versturen. Zo verbeteren wij onze service, werken we milieubewuster en besparen we tegelijkertijd kosten.

 

Steeds meer post via Postex

Zaam Wonen werkt al enkele jaren met Postex. Een bedrijf dat zorgt voor het afdrukken, inpakken en verzenden van post. Huurders bepalen zelf of ze deze post via de brievenbus of via de mail willen ontvangen. Sinds vorig jaar ontvangen onze huurders de afrekening van de servicekosten via Postex. Moet een huurder bijbetalen voor de servicekosten? Dan kan dit makkelijk, veilig en rechtstreeks via de mail van Postex. Vanaf volgend jaar versturen we de brief met de jaarlijkse huurverhoging ook digitaal. Dit jaar krijgen huurders deze brief nog per post.

Digitale post van Postex is betrouwbaar en veilig

Samen met Postex zorgen we ervoor dat gegevens digitaal worden versleuteld zodat alleen u uw brief kunt bekijken. Ook vraagt Postex nooit naar inloggegevens of wachtwoorden. Als u twijfelt aan de echtheid van de post of als u meer wilt weten over het ontvangen van post via Postex, neem dan contact met ons op. 

 

Deel deze pagina