Nieuwsbericht

Samen aan de slag!

Publicatiedatum: 30-09-2020

Op woensdag 30 september is de klankbordgroep ‘Samen werken aan Mijn Nieuwdorp’ voor het eerst samen gekomen in de Merode.

Binnen de landelijke maatregelen is het ons gelukt om op 1,5 meter van elkaar een succesvolle bijeenkomst te organiseren. Samen met huurders en eigenaren, een afvaardiging van de Huurders Belangen Vereniging en de gemeente Stein hebben we ervaringen gedeeld en wensen uitgesproken voor de wijk Nieuwdorp. Waar, hoeveel en welke woningen zijn er nodig? Niet alleen nu, maar ook in de toekomst? En wat is er nodig om deze woningen kwalitatief te verbeteren, te verduurzamen en levensloopbestendig te maken? Wat betekent dit voor de woonomgeving (achterpaden, parkeerplaatsen). De komende maanden gaan we samen op zoek naar antwoorden. De antwoorden vertalen we naar een advies met als doel: een gezamenlijk plan voor de wijk!

Lees hier het verslag en bekijk de presentatie van deze eerste bijeenkomst. Meer informatie over 'Samen werken aan Mijn Nieuwdorp' vind je hier.

Woon je in de: Woeringenstraat | Diepenbeekstraat | Peldenstraat | Damiatestraat | Crostolostraat?

En heb je zin om mee te denken? Meld je aan via nieuwdorpzaam-wonennl of bel 046 – 420 35 35 en vraag naar Ron van Houten.

 

Deel deze pagina