Nieuwsbericht

Uitnodiging jaarvergadering HBV WBG voor huurders uit Born, Buchten, Grevenbicht en Holtum

Publicatiedatum: 28-02-2018

Hierbij nodigt het bestuur van huurdersbelangenvereniging WBG de huurders uit Born, Buchten, Grevenbicht en Holtum uit tot het bijwonen van de zesde jaarvergadering. Net als bij onze vorige algemene ledenvergaderingen wordt ervoor een gratis hapje en drankje gezorgd. U komt toch ook naar het gemeenschapshuis in Born?

Woont u in Stein, Elsloo of Meers? Voor u komt ook een jaarvergadering van de HBV Maaskant. Deze zal plaatsvinden op 23 april om 19.30 uur in "de GROUS". U krijgt hierover nog meer informatie.

Klik hier voor de uitnodiging van 27 maart 2018 van HBV WBG voor huurders uit Born, Buchten, Grevenbicht of Holtum.

 

De uitnodiging voor de vergadering, de agenda, het jaarverslag 2017 van de secretaris en de begroting 2018 zijn te verkrijgen bij Zaam Wonen (kantoor WBG), het financiĆ«le jaarverslag 2017 van de penningmeester ligt daar ter inzage. De stukken staan  ook op de website van Zaam Wonen: www.zaam-wonen.nl.

Agendapunten en vragen indienen.

Tot 10 dagen voor de algemene ledenvergadering kunt u bij secretaris Harry Kessels (h.j.kesselshomenl) serieuze agendapunten en vragen indienen. Wij zouden het namelijk prettig vinden als u vragen die enig overleg of naslagwerk vereisen vooraf bij ons indient, dan kunnen wij u tijdens de vergadering beter daarop antwoorden.

Tijdens de ALV zullen geen vragen over onderhoud beantwoord worden.

Graag tot dan!

Deel deze pagina