Nieuwsbericht

Uw gegevens zijn bij ons veilig!

Publicatiedatum: 25-05-2018

Zo gaan wij met uw persoonsgegevens om.

Zaam Wonen neemt uw privacy zeer serieus. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die vanaf vandaag (25 mei) van toepassing is, stelt strengere eisen aan de wijze waarop organisaties omgaan met de persoonsgegevens. Om hier goed aan te voldoende hebben wij ons privacybeleid en de privacyverklaring nog eens kritisch bekeken.

Wat zijn voor u de belangrijkste zaken ?

Hieronder staan de belangrijkste zaken die we vanwege de AVG met u willen delen:

  • Wij zijn transparant over welke gegevens we van u gebruiken.
  • Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen voor commerciĆ«le doeleinden.
  • U hebt het recht om in te zien hoe we uw data gebruiken.
  • U hebt het recht op vergetelheid (het volledig wissen van uw persoonlijke data).
  • Uw persoonlijke gegevens zijn bij Zaam Wonen goed beschermd.

Wij hebben nieuwe afspraken gemaakt met bedrijven waar wij mee samenwerken.

Als u huurder bent van Zaam Wonen en we moeten uw persoonlijk gegevens doorgegeven aan een bedrijf waar we mee samenwerken, dan gaan we hier heel voorzichtig mee om. In een verwerkersovereenkomst tussen ons en het bedrijf staat helder beschreven wie verantwoordelijk is voor uw gegevens en op welke manier uw gegevens beveiligd zijn.

Digitaal ontvangen van informatie over Zaam Wonen

Wij willen bijvoorbeeld ons bewonersblad, dat bij huurders op de mat valt, ook digitaal aanbieden voor wie hier interesse in heeft. Hiervoor mogen wij niet zomaar alle e-mailadressen van huurders of woningzoekenden gebruiken. Als we uw e-mailadres hebben, ontvangt u een mail waarin u kunt aangeven of u informatie over ons via de mail wilt ontvangen. Ook kunt u zich binnenkort via onze website aanmelden voor het ontvangen van informatie. Dit maken we tijdig kenbaar. Uiteraard kunt u zich altijd weer afmelden voor het ontvangen van informatie via de mail.

Voor een volledig overzicht van hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan, verwijzen we u graag naar onze vernieuwde privacyverklaring.

Deel deze pagina