Nieuwsbericht

Vanwege de verhuizing is ons kantoor op donderdag 19 en vrijdag 20 juli gesloten

Publicatiedatum: 18-07-2018

Begin 2018 zijn wij gestart met de verbouwing van het kantoor aan de Drossaert Jonker van Kesselstraat 8 in Stein. Met het opgefriste uiterlijk willen wij dat huurders en medewerkers zich thuis voelen bij Zaam Wonen. Op 19 en 20 juli staat de verhuizing gepland naar het kantoor in Stein. Een aantal dingen gaat hierdoor veranderen. Daar vertellen we u in deze brief graag meer over.

 

Wij zijn op donderdag 19 en vrijdag 20 juli gesloten.

Door de verhuizing kunnen wij u via de balie en de telefoon niet te woord staan. Voor reparaties kunt u contact blijven opnemen via (046) 420 35 35. Onze bedrijven staan natuurlijk voor u klaar.

Ons kantoor komt aan de Drossaert Jonker van Kesselstraat 8 in Stein.

Vanaf maandag 23 juli kunt u hier dagelijks terecht van 09.00 – 12.00 uur. Op woensdag zijn wij ook ‘s middags geopend van 13.30 – 16.00 uur. U kunt ook buiten deze tijden een persoonlijke afspraak maken.

De woonwinkel op de Haalbrugskensweg 28c in Stein gaat sluiten.

De woonwinkel in Stein is gesloten vanaf donderdag 19 juli.

Er komt een woonwinkel in het kantoor op de Parkweg 3 in Born.

In Born blijft u van harte welkom. Het kantoor aan de Parkweg 3 in Born wordt een woonwinkel. Hier kunt u op dinsdag van 09.00 tot 11.00 uur en op donderdag van 14.00 tot 16.00 uur langskomen met uw vragen.

Feestelijke opening nieuwe kantoor

We willen u graag laten zien hoe het verbouwde kantoor in Stein eruitziet. In september organiseren we een open dag. Via ons bewonersblad, de website en facebook zullen we u op de hoogte houden.

Bedankt!

Het afgelopen jaar is er bij ons het nodige veranderd. U kreeg te maken met  nieuwe gezichten en een ander kantoor met andere openingstijden. Onze website kreeg een nieuw jasje en we doen mee aan Thuis in Limburg. Wij zijn blij dat u hier positief op heeft gereageerd. Hiervoor willen wij u hartelijk bedanken!

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden