Nieuwsbericht

Welkom bij Zaam Wonen!

Publicatiedatum: 19-12-2017

Wij heten u van harte welkom bij Zaam Wonen! Zaam Wonen is de naam van de woningcorporatie die ontstaat na de fusie tussen Maaskant Wonen uit Stein en Woningbeheer Born-Grevenbicht uit Born. Een nieuwe corporatie die een goed en warm contact met haar huurders erg belangrijk vindt.

Waar vindt u Zaam Wonen?

Het nieuwe kantoor van Zaam Wonen komt in Stein, in het huidige pand van Maaskant Wonen aan de Drossaert Jonker van Kesselstraat 8. Het pand zal in de komende maanden worden verbouwd. Vanaf 1 januari 2018 is ons kantoor tijdelijk te vinden in Born aan de Parkweg 3. U kunt hier dagelijks van 09.00 tot 12.00 uur terecht.

Maar ook in Stein bent u van harte welkom. Er is een woonwinkel aan de Haalbrugskensweg 28c waar u dagelijks van 09.00 tot 12.00 uur en op woensdag van 13.30 tot 16.00 uur terecht kunt met uw vragen. U kunt ook buiten deze tijden op één van de locaties een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe kunt u ons bereiken?

U kunt ons uiteraard ook via de telefoon, e-mail of onze website bereiken. Als u ons wilt bellen, dan kunt u dat doen via het telefoonnummer (046) 420 35 35. Een e-mail sturen kan naar infozaam-wonennl. Dit kunt u op ieder moment doen. Uiteraard kunt u ook alle zinvolle informatie vinden op deze nieuwe website.

Hoe kan ik een reparatieverzoek melden?

Wilt u een reparatie laten uitvoeren dan kunt u bellen met ons algemene telefoonnummer (046) 420 35 35. U hoort een keuzemenu en kunt hier aangeven of u belt voor een klacht aan uw cv-ketel, WTW-installatie en climarad radiator of u heeft een ander reparatieverzoek. U wordt dan met onze onderhoudspartner of het serviceteam doorverbonden. Uiteraard kunt u ook de keuze maken om één van onze medewerkers persoonlijk te spreken. Overigens kunt u een reparatieverzoek ook digitaal aan ons doorgeven op de homepagina van onze website door op de button 'Reparatieverzoek indienen' te klikken.

Heeft u nog vragen dan kunt u deze altijd via telefoonnummer (046) 420 35 35 aan ons stellen. De medewerkers van Zaam Wonen u graag te woord!

 

Deel deze pagina