Nieuwsbericht

Wij bieden een (nieuw) service-abonnement aan!

Publicatiedatum: 01-02-2018

Zaam Wonen biedt u het service-abonnement aan voor €4,50 per maand.

Als huurder bent u verantwoordelijk voor het klein dagelijks onderhoud. Denk hierbij aan een lekkende kraan, een defecte doucheslang of een wc die blijft doorlopen. Normaal gesproken moet u deze werkzaamheden zelf regelen. Als u een service-abonnement bij ons neemt, doen wij dit voor u. We hebben een Onderhouds-ABC opgesteld zodat u ziet wie voor welk onderhoud verantwoordelijk is. Hierin staan de herstellingen in alfabetische volgorde zodat u gemakkelijk een mankement kunt opzoeken. Klik op ‘Service-abonnement’ en ga direct naar meer informatie over het Onderhouds-ABC en de mogelijkheid om u aan te melden.

Van juli t/m december 2018 ontvangt u het service-abonnement met 50% korting

Als u zich voor 1 juli 2018 aanmeldt, betaalt u geen instapkosten en ontvangt u 6 maanden lang 50% korting op de kosten van het service-abonnement. Meldt u zich na 1 juli 2018 aan, dan betaalt u €35,- instapkosten en krijgt u geen korting. Dus, meld u nu aan, dan profiteert u van deze mooie voordelen.

Met een service-abonnement heeft u geen aparte glasverzekering meer nodig.

Dit is namelijk bij het service-abonnement inbegrepen. Dit is een service die wij u graag bieden. Hiermee is ruitschade aan binnen- en buitenkozijnen (deuren en ramen) van uw woning verzekerd.

Heeft u eerder bij Maaskant Wonen gehuurd en al een glasherstel en/of onderhoudsabonnement afgesloten?

Kijk dan hier wat dit voor u betekent. Met het nieuwe abonnement bespaart u nog meer kosten.

 

Deel deze pagina