Jaarverslagen

Met veel plezier bieden wij u het eerste jaarverslag 2018 van Zaam Wonen aan, de corporatie die per 1 januari 2018 is ontstaan na een fusie tussen Maaskant Wonen en Woningbeheer Born-Grevenbicht. Met dit verslag verantwoorden wij ons over de inzet en prestaties die wij hebben geleverd. 2018 was een bijzonder jaar waarbij wij ons volledig hebben ingezet voor betaalbare, duurzame en kwalitatief goede woningen in een prettige woon- leefomgeving.           

We zijn trots op de stappen die we dit jaar hebben gezet. Beleid en processen werden ge├╝niformeerd en we maakten samen met stakeholders, huurdersorganisaties en medewerkers een nieuw ondernemingsplan. We gaven inhoud aan onze nieuwe identiteit, die we tot uiting brengen in de kernwaarden: klantgericht, ondernemend en betrouwbaar.

We werkten nauw samen met de gemeenten Stein en Sittard-Geleen en de huurdersbelangenvereniging Maaskant en WBG (inmiddels gefuseerd tot huurdersbelangenvereniging Stein-Born). Wij danken hun dan ook voor hun inzet en de prettige samenwerking het afgelopen jaar.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden