Wij zijn jarig

Zaam Wonen bestaat 5 jaar! En dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. In januari trakteerden we onze huurders op chocola. Want wie jarig is trakteert! Dat leverde heel veel leuke reacties op. Huurders feliciteerden ons en bedankten voor de lekkernij.

Maar we hebben nog meer in petto dit jaar. Hou daarom onze berichten en deze pagina goed in de gaten!

Gefeliciteerd!

Jij hebt een tuinkabouter in je voortuin gevonden! Dat is goed nieuws! Want dat betekent dat jouw voortuin ons inspireert! Dat vinden wij een complimentje waard. Daarom krijg je van ons een cadeau. Het cadeau vind je binnenkort in je brievenbus. Veel plezier ermee!

Tuinkaboutermysterie opgelost!

Eind februari gingen vijftig tuinkabouters op zoek naar een nieuw thuis. Een week lang wist niemand waar de kabouters vandaan kwamen en wat ze kwamen doen. Op Nationale complimentendag werd alles duidelijk. 

Zaam Wonen wil bijdragen aan een klimaatbestendige, groene omgeving. De tuin rondom het kantoor in Stein voldoet daar niet aan. Onder het mom ‘goed voorbeeld doet volgen’ zochten we naar inspiratie. Medewerkers van Zaam Wonen gingen daarom eind februari op pad met vijftig tuinkabouters. De QR-code op het kabouterjasje verwees huurders naar deze pagina. Op 1 maart (nationale complimentendag) was de grote onthulling. De vijftig tuinkabouters hadden hun nieuwe thuis zorgvuldig uitgekozen. Een nette en goed onderhouden voortuin die ook nog eens duurzaam is. Want daar voelen tuinkabouters zich het fijnst. Niet alleen haalden onze medewerkers zo goede ideeën op voor de kantoortuin in Stein. Ook kregen de vijftig huurders op deze manier een compliment met hun voortuin en mochten ze een verrassing ophalen in Stein.

Meer nieuws:
Artikel in de Limburger met Karel Smitsmans Hoera! Wij zijn jarig!