Inschrijven

Bent u op zoek naar een woning? Op de website van Thuis in Limburg vindt u ons actuele woningaanbod. Thuis in Limburg is een initiatief van verschillende Limburgse woningcorporaties. Op deze website kunt u terecht voor onze huur- en koopwoningen.

Inschrijven als woningzoekende

U hoeft de deur niet meer uit. Via de website van Thuis in Limburg kunt u zich gratis inschrijven als woningzoekende en meteen reageren op onze woningen. Beschikt u niet over een computer met internet? Neemt u dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Reageren en toewijzing

Eenmaal ingeschreven via Thuis in Limburg kunt u meteen reageren op een woning naar uw keuze. Om een geschikte huurwoning te vinden, is het belangrijk dat u zelf actief reageert op het beschikbare woningaanbod. Iedere werkdag worden de vrijgekomen woningen op de website van Thuis in Limburg gepubliceerd. U kunt zelf op de woningen reageren en u ziet vervolgens precies op welke plaats u in de wachtrij staat. Toewijzing verloopt verder gewoon via het toewijzingsbeleid van Zaam Wonen. 

 

Tips

  • Maak een zoekprofiel / tipbericht aan. Zo blijft u altijd op de hoogte van ons actueel aanbod.
  • Zorg dat uw gegevens actueel zijn zodat wij u altijd kunnen bereiken.
  • Zorg dat u altijd een actuele inkomensverklaring van de belastingdienst in uw bezit heeft. Deze kunt u gratis downloaden via de website van de belastingdienst. U kunt deze ook telefonisch aanvragen via 0800-0543.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden